+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Wiel Smeets met pensioen.

Wolting & Versteegh > Kantoornieuws  > Wiel Smeets met pensioen.

Wiel Smeets met pensioen.

Op 1 november jongstleden hebben wij afscheid genomen van onze collega Wiel Smeets. Na ruim 39 jaar werkzaam te zijn geweest bij Wolting & Versteegh mag hij nu genieten van zijn welverdiende pensioen. Vanaf nu geldt voor Wiel "niks moet, maar niksen mag".

Wiel heeft de uitbreiding van onze organisatie in al die jaren meegemaakt, hij was op 3 locaties werkzaam en sinds 1993 was dat aan de Gerard Bruningstraat..In al die jaren was hij een fijne collega die nooit te beroerd was om iemand te helpen, die veel jongelui in de organisatie bijstond aan het begin van hun carrière, die een kei was in het uitzoeken van complexe zaken en die bovenal plezier had in het contact met onze klanten en om hen bij te staan waar nodig. Daarnaast was Wiel een sportieve collega die geen nee zei tegen een volleybal- of voetbaltournooi met collega's en dan fanatiek met het team er alles aan deed om te winnen. Iets dat ook nog regelmatig lukte. 

Wij moeten nog even aan het idee wennen, maar wij wensen Wiel en zijn familie natuurlijk alle goeds.

Lopende zaken zijn door Wiel overgedragen aan collega's, dus heeft u vragen, neem dan contact met ons op via de u bekende wegen dan zijn wij u graag van dienst.