+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

PrimeGlobal

Een van de grootste associaties van onafhankelijke accountantskantoren en belastingadviseurs ter wereld
Wolting & Versteegh > PrimeGlobal

Wolting & Versteegh is aangesloten bij PrimeGlobal, een van de top vijf grootste associaties van onafhankelijke accountantskantoren en belastingadviseurs ter wereld. De associatie  in de huidige vorm ontstond in 2011 door een fusie van drie prominente brancheorganisaties. Ultimo juni 2015 waren er meer dan 300 aangesloten organisaties in 90 landen, met meer dan 800 kantoren, 2.300 partners en 13.000 medewerkers. De leden van PrimeGlobal delen dezelfde kernwaarden: kwaliteit, professionaliteit, proactief en persoonlijk.

PrimeGlobal is een van de top vijf grootste associaties van onafhankelijke accountantskantoren en belastingadviseurs ter wereld.

De Nederlandse leden van PrimeGlobal beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk. Uw vraag kan daardoor razendsnel worden beantwoord, waar ter wereld het antwoord ook vandaan moet komen. Of het nu gaat om fiscale vragen, ondersteuning bij administratie of salarisverwerking, controle van financiële verantwoordingen, hulp bij het aanvragen van subsidies, het uitwerken van waarderingsvraagstukken, het ondersteunen bij fusies en overnames of het oplossen van vraagstukken op het gebied van interne beheersing.

 

Mede door ons lidmaatschap van PrimeGlobal beschikken wij over een uitgebreid netwerk van persoonlijke contacten in vele landen. Wij kunnen onze klanten daardoor ook internationaal optimaal van dienst zijn; wij kennen altijd een lokale accountant en/of belastingadviseur die de kwaliteit nastreeft die u ook van ons gewend bent. Mocht u in contact willen komen met een accountant en/of belastingadviseur in het buitenland, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen of hulp nodig?