+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Visie

Een duidelijke en heldere visie

Wij van Wolting & Versteegh vormen een hecht en daadkrachtig team. Bij ons is collegiale samenwerking tussen alle afdelingen een goede gewoonte. Of het nu gaat om grote of kleine accountancyzaken, regionale of euregionale aangelegenheden, Wolting & Versteegh heeft op deze terreinen uitmuntende specialisten in huis. Inmiddels weten veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf de uitstekende belangenbehartiging van Wolting & Versteegh te waarderen. Die voorsprong willen wij graag behouden.

Hecht, daadkrachtig, collegiaal en specialistisch. Dat is Wolting & Versteegh.

Over Wolting & Versteegh

Wolting & Versteegh – met vestigingen in Heerlen en Maastricht – is een modern en dynamisch accountantskantoor. Het richt zich op de financiële en administratieve dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en aan overheidsinstellingen in de Euregio. De accountants en belastingadviseurs die er werken zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Het kantoor beschikt over een hecht team energieke medewerkers, dat de financiële (loon)administratie van heel wat ondernemingen tot het laatste cijfertje achter de komma voor haar rekening neemt. Verder neemt de advisering op het gebied van automatisering en organisatie een grote plaats in. Tenslotte worden seminars en workshops verzorgd over voor ondernemers belangrijke thema’s en onderwerpen.

 

“Wie bij ons werkt heeft passie, is een beetje gek van het vak en kan verrekt goed met mensen overweg. Met ‘droogkloten’ kunnen we hier niets “, zo luidt de ferme boodschap die Hans Wolting van Wolting & Versteegh sollicitanten naar een functie in zijn bedrijf meegeeft. Behoefte aan dynamische en vakkundige mensen is er altijd. “In economische hoogtijdagen, maar ook in tijden dat het een stuk minder gaat. Juist dan is er bij ons werk aan de winkel en kijken we niet op een uur meer of minder. Want hier wordt gewerkt tot het werk er helemaal opzit.” Om bij Wolting & Versteegh je ‘ding’ te kunnen doen heb je naast een passende opleiding óók een behoorlijke portie humor nodig. “Je moet lekker in je vel zitten, een stootje kunnen verdragen. Je hebt een ‘drive’ om te presteren, dat is je motivatie. Je biedt bovendien je klanten net die extra’s, die nodig zijn om je te onderscheiden van anderen. Bij Wolting & Versteegh telt dat.”

Wie bij ons werkt heeft passie, is een beetje gek van het vak en kan verrekt goed met mensen overweg. Met 'droogkloten' kunnen we hier niets.

Hans Wolting verheelt niet dat zijn bedrijf na bijna 40 jaar nog steeds groeit en dat hij voortdurend op zoek is naar nieuwe medewerkers. “We zijn een kantoor waar een ‘no nonsense’-instelling de gang van zaken bepaalt”, zegt hij. “De sfeer onder elkaar is collegiaal en informeel zonder het zakelijk aspect uit het oog te verliezen. Er moet immers geld verdiend worden en prestaties geleverd worden. Daarom verkopen we elkaar én onze klanten geen prietpraat. We hechten meer aan een helder en bondig advies in klare taal. Ook als de boodschap eens wat minder plezierig uitpakt. Onze kernactiviteiten zijn de accountancy, de fiscale advisering en begeleiding en de administratieve dienstverlening. Daar zijn we goed in. Voor vakgebieden waarin we niet thuis zijn geven we onze klanten het advies die kennis elders te halen. Of wij huren ze namens hen zelf in.”

 

Wie bij Wolting & Versteegh werkt krijgt voortdurend een intensieve scholing in zijn vakgebied. Deze scholing is nodig om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen om zo de dienstverlening aan de klant op het gewenste kwaliteitsniveau te houden. Het bedrijf neemt de kosten van die opleidingen graag voor haar rekening. Hans Wolting: “Een goed gemotiveerde en capabele medewerker is voor ons bedrijf van het grootste belang. Hij of zij bepaalt daarin zelf zijn of haar eigen grenzen. Diegene kan tevens met ons meebeslissen wat de perspectieven voor de toekomst kunnen zijn.

 

De dienstverlening aan de klant staat daarbij natuurlijk voorop.” Die ‘losse’ bedrijfscultuur van Wolting & Versteegh maakt dat de medewerkers snel in contact komen met klanten. Een goede omgang met mensen is daarom belangrijk, vindt Wolting. “Vertrouwen is daarbij hét sleutelwoord. Ondernemers hebben graag met één accountmanager te doen. Die kent hen persoonlijk, hun bedrijfssituatie en weet zó in te schatten welke disciplines van ons kantoor nodig zijn om een bepaald probleem snel en doeltreffend te tackelen. Dat garandeert een optimale service tegen zo laag mogelijke kosten.”

Heeft u vragen of hulp nodig?