+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

De 5 pijlers van Wolting & Versteegh

Wolting & Versteegh staat voor duidelijke en heldere standpunten
Wolting & Versteegh > De 5 pijlers van Wolting & Versteegh

Bij Wolting & Versteegh hebben we 5 pijlers waarvoor we staan en van waaruit wij handelen. Deze 5 pijlers zijn: persoonlijk aanspreekpunt, de juiste balans, uitmuntend teamwork, no nonsense en kennis & ervaring.

Aanspreekpunt

U onderhoudt contacten met ons accountantskantoor via uw persoonlijke contactpersoon. Die kent immers uw situatie en kan, indien nodig, snel en doelgericht de benodigde disciplines binnen onze organisatie mobiliseren. Zo garanderen wij iedere cliënt optimale service.

De juiste balans

De dienstverlening die Wolting & Versteegh u biedt, is altijd zorgvuldig en evenwichtig afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij vinden gemakkelijk de juiste balans in de creativiteit van onze specialisten en de belangen van onze cliënten.

Uitmuntend teamwork

Bij Wolting & Versteegh is het geheel altijd meer dan de som der delen. Dat komt door de wijze waarop de verschillende afdelingen met elkaar samenwerken. Het is dan ook geen wonder dat veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf steeds vaker kiezen voor de integrale belangenbehartiging die Wolting & Versteegh in huis heeft.

No nonsense

Wij stellen de hoogste eisen aan de boodschap, als het erom gaat onze cliënten of hun intermediairs te informeren. Onze presentatie is bondig en glashelder, zonder technische prietpraat. Het resultaat is dat onze cliënten de helderheid en de directheid van onze rapportages weten te waarderen.

Kennis & ervaring

Elke medewerker van Wolting & Versteegh heeft zijn of haar sporen ruimschoots verdiend door gerichte opleidingen en brede ervaring. Wij volgen nauwlettend de actuele ontwikkelingen. Zo maken wij voor onze cliënten de juiste analyses en geven een advies dat op iedere individuele situatie toegesneden is.

piano3

Heeft u vragen of hulp nodig?