+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

SRA Kantoor

Het grootste netwerk van accountantskantoren in Nederland
Wolting & Versteegh > SRA Kantoor

SRA is een netwerkorganisatie waarbij 370 zelfstandige accountantskantoren zijn aangesloten, met in totaal 900 vestigingen door heel Nederland. Meer dan 20.000 professionals leveren kwaliteit op het gebied van accountancy, fiscaliteit en juridische zaken. Van de gehele MKB-sector is meer dan 50% klant van een SRA-kantoor. Daarmee is SRA het grootste netwerk van accountantskantoren in Nederland.

Meer dan 20.000 professionals leveren kwaliteit op het gebied van accountancy, fiscaliteit en juridische zaken.

SRA versterkt de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren middels praktische en strategische ondersteuning. SRA-kantoren kunnen optimaal advies geven en ondersteuning bieden aan ondernemers, doordat kennis en ervaring worden gebundeld. SRA handelt met de kracht, de zekerheid en de mogelijkheden van een grote organisatie, maar ook met de persoonlijke aandacht, de mentaliteit, de sfeer en de onafhankelijkheid van een klein kantoor.

De mensen van de SRA-kantoren begrijpen de uitdagingen van MKB-ondernemers en spreken de taal, aangezien ze zelf ondernemers zijn van hetzelfde formaat. SRA staat voor:

 

  • Kwaliteit op peil
  • Zekerheid op maat
  • Motor laten draaien
  • Werkbaar belastingstelsel
  • Gestold wantrouwen
  • Financiële guts
  • Klein is het nieuwe groot

 

Regelmatig publiceert SRA-persberichten en nieuwsartikelen, waarmee alle leden op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast heeft SRA een actief persbeleid. Regelmatig verschijnt SRA in de pers met standpunten, visies of actuele ontwikkelingen, met uiteindelijk maar één doel: opkomen voor de belangen van leden.

Heeft u vragen of hulp nodig?