+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

CapSearch

Wolting & Versteegh > CapSearch

Wolting & Versteegh is aangesloten bij CapSearch. Capsearch, opgericht in 2016 en gevestigd in Amstelveen, koppelt de vraagkant van de financieringsmarkt – de intermediairs en mkb adviseurs – aan de aanbodkant, de financiers. Het bedrijf heeft toegang tot een netwerk van meer dan veertig financiers.

 

Door de gesloten overeenkomst met Capsearch kan Wolting & Versteegh op dit vlak inmiddels rekenen op ondersteuning bij het aanvragen van kredieten voor kleine en grote ondernemingen.

Door de samenwerking met CapSearch kan Wolting & Versteegh met één aanvraag meer dan veertig financiers bereiken. Het vinden van de beste financiering wordt daarmee veel eenvoudiger en sneller.

Hans Wolting, oprichter van Wolting & Versteegh, benadrukt het belang van samenwerking: “Om aan te sluiten bij de wensen en eisen van de huidige tijd voeren we regelmatig vernieuwingen door. Dat doen we niet alleen, wij geloven in een innige samenwerking met financiers en adviseurs. Eenvoud, helderheid en persoonlijk contact met adviseurs en financiers staan daarbij centraal. Capsearch draagt hier aan bij en helpt de complexe en soms nog ouderwets werkende en inefficiënte financieringsmarkt te moderniseren.”

Heeft u vragen of hulp nodig?