+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Levenstestament

Wolting & Versteegh > Kantoornieuws  > Levenstestament

Levenstestament

Wat moet er met je geld en je bezit gebeuren als je door onvoorziene omstandigheden zelf niet meer in staat bent om dat te bepalen? Die vraag stellen steeds meer (jonge) mensen zich en laten daarom een levenstestament opmaken. Diezelfde trend is waarneembaar bij ondernemers en gescheiden ouders.

Het aantal afgesloten levenstestamenten is de laatste anderhalf jaar explosief gegroeid, van 75 naar 180 per dag. Vorig jaar werden in het laatste kwartaal ruim 30.000 levenstestamenten opgesteld. Daarmee komt het totaal aantal afgesloten levenstestamenten in 2015 op 100.000.

Wie gaat uw financiële belangen behartigen als u dit zelf niet (meer) kunt? Dit kan tijdelijk of permanent zijn. In wie heeft u het volste vertrouwen? Neem tijdig de regie in handen om alles volgens uw wensen en behoeften te laten vastleggen. Volmacht of levenstestament? Uw keuze is afhankelijk van wat u wilt regelen. 

Vraag een onafhankelijk advies bij een notaris bij u in de buurt. Hij kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Bron: AD 19/1/16 / Opmaat PFR 20/1/16 » Nieuws 2016/28 en http://www.notaris.nl/levenstestament-en-volmacht