+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Gratis subsidiescan bij Wolting & Versteegh.

Wolting & Versteegh > Kantoornieuws  > Gratis subsidiescan bij Wolting & Versteegh.

Gratis subsidiescan bij Wolting & Versteegh.

Voor het MKB zijn er legio subsidieregelingen en –programma’s. Veel daarvan kunnen op een toegankelijk wijze en met relatief beperkte inspanning een welkome financieringsbijdrage leveren. Maar het valt niet mee om zelf je weg te vinden in subsidieland. Het is niet eens vast te stellen hoeveel subsidies er eigenlijk zijn. In elk geval loopt dat in de duizenden, waarvan er zo’n 300 specifiek gericht op bedrijven. Met allemaal hun eigen eigenaardigheden en specialiteiten. 

Geen wonder dus dat veel bedrijven subsidies laten liggen. Met name MKB bedrijven ontbreekt het aan kennis over de mogelijkheden en/of tijd om zich te verdiepen in de voorwaarden en procedures. Zo is twee derde van het MKB bijvoorbeeld niet bekend met de SDE+ subsidieregeling, terwijl MKB’rs juist aangeven dat zij de financiering van investeringen in duurzamer ondernemen vaak niet rond krijgen. Zo neemt het beroep op de WBSO regeling, met name voor kleinere projecten, af omdat MKB’rs het bij de aantrekkende economie te druk hebben om zich erin te verdiepen. 

Wolting & Versteegh is partner in een landelijke databank van alle relevante subsidieregelingen en –programma’s. Met behulp van die databank en onze kennis en ervaring, kunnen wij snel zichtbaar maken welke subsidieregelingen voor u van toepassing zijn en (veelal) welke slagingskansen die hebben. De subsidiescan levert u een toegankelijk rapport, waarin uw potentiële subsidiemogelijkheden worden toegelicht. Aan deze eerste subsidiescan zijn geen kosten verbonden.

Ook in de verdere procedures voor subsidieverwerving biedt Wolting & Versteegh ondersteuning.
Geen reden meer om subsidie te missen, dus vraag vandaag nog uw gratis subsidiescan aan!

Mail naar frank.boss@wolting.nl of neem telefonisch contact op via 045-5425511