+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

eHerkenning

Wolting & Versteegh > Kantoornieuws  > eHerkenning

eHerkenning

eHerkenning is dé digitale sleutel voor ondernemers en de overheid en het wordt steeds meer de manier van inloggen voor ondernemers. Hiermee logt u op één manier veilig in bij ruim 450 organisaties. eHerkenning wordt steeds meer onmisbaar, betrouwbaar en overal inzetbaar. 

Steeds meer instanties zullen ondernemers verplichten om in te loggen middels eHerkenning, zorg dus dat u bent voorbereid en ga op zoek naar een voor u passende oplossing. Er zijn op dit moment 5 betrouwbaarheidsniveaus voor eHerkenning, maar niveua 1 vervalt per 1 juli 2021. Hoe hoger het betrouwbaarheidsniveau, hoe meer zekerheid de dienstverlener krijgt over uw online identiteit.

Wanneer wij diensten voor u verrichten waarbij eHerkenning nodig is, zoals het aanvragen van steunmaatregelen in het kader van Covid-19, pensioenaangiften namens werkgevers of diensten in het werkgeversportaal van UWV,  dan kan dat met een ketenmachtiging. Hiermee machtigt u ons om namens uw organisatie een online dienst te regelen via eHerkenning. Uw bedrijf hoeft in dat geval zelf geen eHerkenning aan te vragen, u dient ons wel toestemming te geven voor deze ketenmachtiging.

Of u nu zelf online gaat inloggen of wij dat voor u doen, regel tijdig uw eHerkenning. De aanvraagprocedure vergt enig tijd, dus wacht niet tot het te laat is.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 045-5425511 of via info@wolting.nl.