+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Denk aan subsidiemogelijkheden in 2020

Wolting & Versteegh > Kantoornieuws  > Denk aan subsidiemogelijkheden in 2020

Denk aan subsidiemogelijkheden in 2020

Wij starten het nieuwe jaar graag met u en uw naasten een voorspoedig, gezond en gelukkig 2020 te wensen.
 
Het jaar 2019 wordt weer afgesloten en de plannen voor 2020 staan op de rol. Nu gaat het erom die plannen ook daadwerkelijk te realiseren. Wellicht kunnen subsidiemogelijkheden daar een beetje bij helpen.
 
Hebt u ook voor 2020 enthousiaste plannen gemaakt? Misschien investeren in verdere groei of in nieuwe efficiënte en milieuvriendelijke apparatuur? Hebt u plannen om nieuwe producten te ontwikkelen of het productieproces aan te passen? Of bent u van plan om in 2020 nieuw personeel aan te trekken? Wie weet kan uw afzetmarkt uitgebreid worden in het buitenland?
 
Allemaal zaken waar ook in 2020 weer subsidies voor mogelijk kunnen zijn. Die subsidies zijn er om benut te worden. Met name kleinere bedrijven en instellingen laten, zo blijkt uit onderzoeken, nog wel eens mogelijkheden onbenut. Dat is heel jammer en onnodig.
 
Als u wilt weten welke kansen op subsidie in 2020 voor u van belang (kunnen) zijn, vraag dan een gratis subsidiescan aan! Eenvoudig door een mailtje te sturen naar frank.boss@wolting.nl