+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Belastingadvies

Fiscaal advies voor iedereen
Wolting & Versteegh > Belastingadvies

De belastingadviseurs van Wolting & Versteegh staan u graag bij om u met fiscale adviezen te ondersteunen. Wij geven u in begrijpelijke taal advies over belastingzaken waar zowel u als uw bedrijf mee te maken kunt krijgen. Wij doen dat vooral, maar niet uitsluitend, aan MKB-ondernemingen en ondernemers. De fiscalisten van Wolting & Versteegh hebben verstand van zaken en kunnen u onder andere uitstekend adviseren op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting etc. Ook als u een belastingadviseur nodig hebt voor een vraagstuk omtrent omzetbelasting of loonheffing kunt u bij Wolting & Versteegh terecht voor een gedegen belastingadvies.

De fiscalisten van Wolting & Versteegh hebben verstand van zaken en kunnen u onder andere uitstekend adviseren.

Wolting & Versteegh heeft sinds april 2010 via het samenwerkingsverband met het SRA een convenant Horizontaal Toezicht afgesloten met de Belastingdienst.  Dit convenant, dat aansluit bij de Leidraad Horizontaal Toezicht Fiscaal Dienstverleners zoals laatstelijk gepubliceerd in februari 2016, heeft betrekking op alle aangiften van deelnemende ondernemers voor de loonheffing en inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting evenals de invordering.

Zowel grote als kleine ondernemers in het MKB segment kunnen voor belastingadvies bij ons aankloppen. Wolting & Versteegh is laagdrempelig en toegankelijk voor nagenoeg elke ondernemer. Iedere belastingadviseur is dagelijks bezig met alle wijzigingen in wet- en regelgeving etc. Het uitgangspunt is het perfecte plan waar u niet meer betaalt dan strikt noodzakelijk is. Daarnaast behoedt de belastingadviseur u voor de fiscale valkuilen. Ook voor het oplossen van (complexe) btw-vraagstukken kunt u bij de belastingadviseur van Wolting & Versteegh terecht. En wanneer u euregionaal en/of internationaal onderneemt, kunnen we voor eventuele vragen altijd een beroep doen op de collega’s van PrimeGlobal, een associatie van onafhankelijke accountantsorganisaties over de hele wereld.

Voor het oplossen van (complexe) btw-vraagstukken kunt u bij de belastingadviseur van Wolting & Versteegh terecht.

Daar blijft het niet bij, want ook voor een loonbelastingadvies bent u bij Wolting & Versteegh aan het goede adres. U wilt immers uw medewerkers goed belonen voor hun inzet en werkzaamheden binnen uw organisatie. De belastingadviseur van Wolting & Versteegh adviseert u graag over de wijze waarop u dit binnen de grenzen van geldende wet- en regelgeving zo optimaal mogelijk kunt doen.

Heeft u vragen of hulp nodig?