+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Werken bij W&V

Wolting & Versteegh > Werken bij W&V

Wolting & Versteegh is een modern en dynamisch accountantskantoor gelegen in het hart van de Euregio in Parkstad. We richten onze dienstverlening op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf (MKB), bedrijven die gewend zijn zaken de grens te doen en aan (overheids)instellingen in de Euregio. Onze medewerk(st)ers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak.

“Wie bij ons werkt heeft passie, is een beetje gek van het vak en kan verrekt goed met mensen overweg. Met ‘droogkloten’ kunnen we hier niets“, is een gezegde dat Hans Wolting, oprichter van Wolting & Versteegh, vaak gebruikt als hij over het bedrijf praat. En niet minder belangrijk, “Behoefte aan dynamische en vakkundige mensen is er altijd”.

 

Eigen taken en verantwoordelijkheden

Je hebt snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten waarbij je vanaf je eerste dag al betrokken bent. Dat kan in het begin nog al eens voelen alsof je in het diepe wordt gegooid, maar gelukkig hebben we veel ondersteuners in huis, waar je veel van kunt leren. Bij Wolting & Versteegh heerst een open bedrijfscultuur waar je eigen werk goed doen, binnen het deel van het proces en volgens de werkafspraken met anderen belangrijk wordt gevonden. Het goede contact met leidinggevenden, collega’s en klanten staat hierin centraal. Het continue proces van bespreken, afspreken en aanspreken als het gaat om de werkafspraken is daarin essentieel.!

 

Leven Lang Leren

Omdat weaan top willen staan, is een leven lang leren een belangrijk onderwerp binnen Wolting & Versteegh. Het belangrijkste is dat ieder individu zich ervan bewust is dat het behalen van een toppositie belangrijk is. Van medewerkers bij Wolting & Versteegh wordt dan ook een actieve houding verwacht en gevraagd om er naar te handelen. Het vak accountancy en fiscaliteit staat immers niet stil. We moeten onszelf blijven afvragen hoe we topprestaties kunnen leveren, die van belang zijn voor onze opdrachtgevers. We vragen onszelf regelmatig af: wat kan ik vandaag leren en waar ben ik goed in?

Om daarin te ondersteunen heeft Wolting & Versteegh veel ruimte voor vaktechnische opleidingen en stimuleren we de continue kennisoverdracht tussen collega’s..

 

Leuke activiteiten

Als werknemer draag je zelf de grootste verantwoordelijkheid om je werk en privé balans te onderhouden.. Het belangrijkste is dat je job je voldoening geeft en je een duidelijk afgesproken werkkader hebt, daarin kunnen we je ondersteunen. Daarnaast organiseert onze Personeelsvereniging (PV) gedurende het jaar leuke activiteiten zoals bedrijfsuitjes en het traditionele kerstdiner met partners en heeft de PV vaak tickets voor lokale evenementen als Park City Live en Business Culinair, de dinnershow van het zuiden waar ons kantoor als partner ook bij betrokken is.

 

Heb je interesse om met ons beter te leren kennen, twijfel dan niet en neem dan contact op met Wolting & Versteegh B.V. | 045-5425511 | vacature@wolting.nl | Postbus 2511 | 6401 AD Heerlen.

 

Heeft u vragen of hulp nodig?