+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Vacature salarisadministrateur

Wolting & Versteegh > Vacature salarisadministrateur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur m/v.

 

Salarisadministrateurs werkzaam bij Wolting & Versteegh B.V. houden zich bezig met het verwerken van de salarisadministratie van onze klanten. Dit betreft niet enkel het bruto-netto traject doch omvat ook een pro-actieve adviestaak op het gehele gebied van salarissen en lonen. Onze klanten bevinden zich in het segment van het MKB, zelfstandige beroepsbeoefenaren en stichtingen en verenigingen en hebben relatief weinig kennis van deze materie.

 

De geschikte kandidaat dient te beschikken over de volgende eigenschappen:
– klantvriendelijkheid
– stressbestendigheid
– zelfstandigheid en collegialiteit
– communicatieve vaardigheden
– minimale opleiding PDL
– ervaring binnen accountancy is een pre
– ervaring met NMBRS is een pré
– ervaring met meerdere cao’s is een must

Een van je belangrijkste kenmerken is het zijn van een “team-player”! Ook ben je in staat om accuraat en gestructureerd te werken.

 

Taken
– advisering cliënten
– aangiften loonbelasting, aangiften t.b.v. pensioenfondsen en periodieke loonopgaven
– ziek- en herstelmeldingen
– periodieke salarisverwerking
– jaarwerk
– begeleiding looncontroles Belastingdienst

 

Wij stellen de hoogste eisen aan de boodschap als het erom gaat onze cliënten of hun intermediairs te informeren. Onze presentatie is bondig en glashelder, zonder technische prietpraat. De medewerkers van Wolting & Versteegh hebben hun sporen ruimschoots verdiend door hun gerichte opleidingen en zij kunnen bogen op ruime ervaring. Ieder van hen volgt nauwlettend de actuele ontwikkelingen. Zo maken zij voor onze cliënten de juiste analyses en geven op hun situatie toegesneden advies.

 

”Wie bij ons werkt heeft passie, is een beetje gek van het vak en kan verrekt goed met mensen overweg. Met ”droogkloten” kunnen we hier niets,” zo luidt de ferme boodschap van Hans Wolting van Wolting & Versteegh.

 

4 Dedicated People verzorgt voor Wolting & Versteegh de Werving & Selectie. Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Dennis Zieltjens, 0682362404. Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet. info@4dedicatedpeople.com

    Gewenste functie: