+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Vacature junior belastingadviseur

Wolting & Versteegh > Vacature junior belastingadviseur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Junior Belastingadviseur m/v.

 

Als junior belastingadviseur stel je belastingaangiften op (inkomsten- en vennootschapsbelasting) en ondersteun en adviseer je klanten bij fiscale vraagstukken, waarbij je streeft naar kwaliteit en optimale klanttevredenheid. Dit doe je samen met je collega’s van de fiscale afdeling.

 

Eén van onze adviespijlers is de fiscale adviespraktijk (welke deelneemt aan het Convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst), waarbij voldoen aan wet- en regelgeving een randvoorwaarde is en we daarnaast de kansen én de risico’s van de fiscale regelgeving voor de ondernemer in kaart brengen en helpen de fiscale positie van de onderneming en de ondernemer te optimaliseren.

 

Functieprofiel

 

Wij zijn op zoek naar een collega die plezier heeft in het vak, nieuwsgierig is en ideeën naar voren durft te brengen. En daarbij mag je gerust een beetje eigenwijs zijn. Om deze rol goed te kunnen vervullen, voldoe je aan het volgende profiel:

 

-Een (bijna) afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht, fiscale economie of gelijkwaardige fiscale opleiding;

-In staat om op een duidelijke wijze oplossingen aan te dragen voor fiscale vraagstukken op verschillende niveaus;

-Een sociale collega met goede communicatieve vaardigheden;

-Tot 3 jaar relevante werkervaring als assistent belastingadviseur of vergelijkbare functie;

-Kerncompetenties: Passie voor kwaliteit, commercieel sterk en teamplayer.

 

Over W&V

 

We bieden een moderne, informele en comfortabele werkomgeving en een uitdagende functie in een dynamisch team dat in ontwikkeling is. Goede arbeidsvoorwaarden horen daar uiteraard bij.

 

”Wie bij ons werkt heeft passie, is een beetje gek van het vak en kan verrekt goed met mensen overweg. Met ”droogkloten” kunnen we hier niets,” zo luidt de ferme boodschap van Hans Wolting van Wolting & Versteegh.

 

Interesse?

 

Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Petra Pieters. Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet via vacatures@wolting.nl

    Gewenste functie:

    CV uploaden*