+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Evenementen

Wolting & Versteegh organiseert verschillende evenementen
Wolting & Versteegh > Evenementen

Business Culinair 2021

Business Culinair is de énige Limburgse dinnershow en staat garant voor een wervelende avond topentertainment in de vorm van zang, dans, magie en cabaret aangevuld met culinaire hoogstandjes uit binnen- en buitenland.

Na het succes van afgelopen jaren en een uitverkochte zaal tijdens editie 2019, zal er in 2021 een nieuwe editie plaatsvinden van Business Culinair. Voor de vijfde editie vormt de Rodahal in Kerkrade het decor voor dé dinnershow van het Zuiden.

In deze ambiance krijgt u een unieke kans om op een laagdrempelige manier contact te leggen met andere ondernemers uit de Euregio.

Dit is Business Culinair

  • Een avondvullend programma
  • Aandacht voor het goede doel
  • Culinair genieten op hoog niveau
  • Laagdrempelig contact leggen met
  • Ondernemers uit de Euregio
  • Privé-tafel vanaf 10 personen

NETWERKEN & EEN GEZELLIG SAMENZIJN

Business Culinair is een initiatief van de ondernemers Leon Beerendonk (Mabs4.0), Hans Wolting (Wolting & Versteegh), Jorrit van Melick (van Melick the Catering Company), Teus de Greef (Partyland Verhuur) en Huub de la Haye (Highlite).

Samen willen deze ondernemers een gezellig en ongedwongen evenement neerzetten dat de samenwerking van het bedrijfsleven in de Euregio verder bevordert.

Een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met ondernemers. Daarnaast is het – zo vlak voor de feestdagen – een mooie gelegenheid om uw collega’s, vrienden en/of zakenrelaties te bedanken voor de prettige samenwerking van dit jaar.

PROGRAMMA

Het entertainment zal ook weer bijzonder gevarieerd zijn. Denk daarbij aan zang, show en magie door o.a. Anita Meijer, magiër; Niels Houtepen en Xander de Buisonjé. Gezelligheid gegarandeerd. Proef tussendoor de overheerlijke gerechten uit binnen- en buitenland met bijbehorende wijnen van topkwaliteit.

Oftewel; culinair genieten op hoog niveau met een wervelende show waarover nog lang zal worden nagepraat.

KAARTEN BUSINESS CULINAIR

Kaarten zullen verkrijgbaar zijn via www.businessculinair.com (€275,- p.st)
Privé-tafel bij afname van 10 kaarten

LOCATIE, DATUM & TIJD

Rodahal (Kerkrade) – Datum: Nader te bepalen

HET GOEDE DOEL

Ook de komende editie zal er weer een goed doel uit de Euregio centraal staan. Het batig saldo van Business Culinair 2019 ging naar “het Credo Huis”. Een stichting die jongeren tussen de 18 en 24 jaar een veilig (t)huis biedt en samen met een team van gepassioneerde professionals, vrijwilligers en betrokken partners deze jongeren helpen bij het (her)ontdekken van hun identiteit, bekwaamheid en zelfstandigheid. Meer informatie via: www.credohuis.nl

Graag tot gauw in de Rodahal – Kerkrade
www.businessculinair.com

Heeft u vragen of hulp nodig?