+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Evenementen

Wolting & Versteegh organiseert verschillende evenementen
Wolting & Versteegh > Evenementen

Business Culinair 2018, Dé dinnershow van het zuiden!

Business Culinair is de enige Limburgse dinnershow. Een wervelende avond topentertainment in de vorm van zang, dans, acrobatiek en cabaret aangevuld met culinaire hoogstandjes uit binnen- en buitenland. In deze ambiance krijgt u een unieke kans om op een laagdrempelige manier contact te leggen met andere ondernemers.

 

2 november 2018 was de 4de editie en wat was het een grandioze editie! Vol spektakel en met geweldige artiesten als Glennis Grace, O’g3ne, Dansgroep Oxygen uit Maastricht (bekend van het RTL programma Time to Dance), het dames strijkkwartet Exclusive Strings en de band Dimension 12. Maar liefst 400 gasten genoten van een overheerlijk 4-gangendiner, de muziek en leefden zich uit op de dansvloer.

 

De avond had 1 goed doel en wel het Toon Hermans Huis Parkstad dat een cheque ter waarde van € 10.000 in ontvangst mocht nemen. Het Huis is er voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Het Huis ondersteunt haar gasten waar mogelijk, staat ze bij in een moeilijke periode en geeft hen kracht. Het samen delen en oplossen en een uitweg vinden, het opnieuw kunnen opladen om zo de toekomstige weg met opgeheven hoofd te kunnen bewandelen. Dat wil het Toon Hermans Huis samen bereiken door middel van een goed gesprek, therapie, lotgenotencontact en diverse boeiende en gezellige of juist sportieve activiteiten.

 

Wilt u er in 2019, bij de eerste jubileumeditie, ook bij zijn?  Hou dan onze website in de gaten of kijk op https://www.businessculinair.com/. Zodra de datum voor 2019 bekend is, zal deze daar direct gepubliceerd worden.

 

Om u een indruk te geven van de 4de editie treft u onderstaand een kleine fotoreportage aan.

 

Heeft u vragen of hulp nodig?