+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Evenementen

Wolting & Versteegh organiseert verschillende evenementen
Wolting & Versteegh > Evenementen

Business Culinair 2018, Dé dinnershow van het zuiden!

Business Culinair is de enige Limburgse dinnershow. Een wervelende avond topentertainment in de vorm van zong, dans, acrobatiek en cabaret aangevuld met culinaire hoogstandjes uit binnen- en buitenland. In deze ambiance krijgt u een unieke kans om op een laagdrempelige manier contact te leggen met andere ondernemers.

 

2018 is de 4de editie, met meer dan 250 gasten, een overheerlijk 4-gangendiner en met 1 goed doel dat dit jaar het Toon Hermans Huis Parkstad is. Het Huis is er voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Het Huis ondersteunt haar gasten waar mogelijk, staat ze bij in een moeilijke periode en geeft hen kracht. Het samen delen en oplossen en een uitweg vinden, het opnieuw kunnen opladen om zo de toekomstige weg met opgeheven hoofd te kunnen bewandelen. Dat wil het Toon Hermans Huis samen bereiken door middel van een goed gesprek, therapie, lotgenotencontact en diverse boeiende en gezellige of juist sportieve activiteiten.

 

Hoofdact van de 4 de editie van Business Culinair is Glennis Grace die tot en met de halve finale van de talentenjacht America’s Got Talent de jury en het publiek omver blies. Op 2 november schittert Grace op het podium van Business Culinair in de Rodahal in Kerkrade. De jury en het publiek van  America’s Got Talent  lopen helemaal weg met de optredens van Glennis Grace. Jurylid Simon Cowell noemde haar performance direct al ‘briljant, classy en fantastic’. Glennis Grace geniet de laatste weken veel aandacht door haar prestaties in de Verenigde Staten.

 

Naast Glennis Grace staan nog tal van artiesten op de planken tijdens de dinnershow van het zuiden. Dansgroep Oxygen uit Maastricht, die eerder dit jaar indruk maakte in het RTL-programma Time to Dance, verzorgt een wervelende show. Daarnaast zijn er spectaculaire optredens van strijkkwartet Exclusive Strings, O’G3ne en Dimension 12. Kaarten zijn te bestellen op de website.

 

Locatie: Rodahal, Kerkrade
Datum en tijd: Vrijdag 2 november vanaf 18.15 uur tot 00:15 uur

 

De organisatie verwelkomt graag ondernemend Parkstad op 2 november 2018 in de Rodahal Kerkrade!

 

Heeft u vragen of hulp nodig?