+31(0)45 - 542 55 11

Bel ons voor advies

LinkedIn

 

Evenementen

Wolting & Versteegh organiseert verschillende evenementen
Wolting & Versteegh > Evenementen

Parkstad Top Event – 28 juni 2017

Op 28 juni a.s. organiseren wij samen met ABN AMRO Bank N.V. voor de 5de keer het Parkstad Top Event. De genodigden worden eerst bijgepraat over de economische ontwikkelingen door Chief Economist Han de Jong en worden vervolgens door Paul Berden meegenomen in de wereld van overnameprocessen, de kansen en uitdagingen in de praktijk. Het event vindt plaats in de warme ambiance van Restaurant De Leuf in Ubachsberg, waar we de avond zullen afsluiten met de culinaire creaties die ons tijdens een diner worden voorgeschoteld door het team van De Leuf.

De genodigden zijn top ondernemers uit Parkstad die voldoende gelegenheid wordt geboden voor onderlinge interactie tijdens de interactieve sessies van de twee sprekers, de borrel, het diner en de afsluitende nazit.

Wij kijken alvast uit naar dit event!

Business Culinair – 24 november 2017

Save the date, vrijdag 24 november 2017! Eind 2017 is het weer zover, een nieuwe editie van Business Culinair komt eraan. Laat u op vrijdag 24 november, voor het derde jaar op rij, betoveren tijdens een avond vol topentertainment en een overheerlijk vijfgangendiner. Dit unieke netwerkevenement mag u als ondernemer in Parkstad niet missen. Geniet van verschillende optredens van top artiesten. Proef tussendoor de overheerlijke gerechten uit binnen- en buitenland met bijbehorende wijnen van topkwaliteit. Zet de datum alvast in uw agenda en wij hopen dat u dit jaar er weer bij bent.

 

Locatie

Rodahal, Kerkrade, klik hier voor een routebeschrijving

 

Datum en tijd

Vrijdag 24 November vanaf 18.30 uur

 

Meer informatie

Op de website www.businessculinair.com kunt u straks uw kaarten reserveren en hier vindt u binnenkort ook meer informatie.

Heeft u vragen of hulp nodig?